Народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в областите Пловдив и София
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Октомври 2018 14:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в областите Пловдив и София

/КРОСС/ На 18.10.2018г. (четвъртък) народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в областите Пловдив и София. Срещите:

В 10:00 часа, на зеленчуковата борса с. Първенец, общ. Родопи, народните представители  Даниел Йорданов и Йордан Младенов ще се срещнат със земеделски производители.

В 17:00 часа, в Младежкия дом, в гр. Лъки, Визията ще представят депутатите Красимир Янков и Лало Кирилов.

В 17:30 часа, в читалището, в гр. Стамболийски, ще се проведе срещата с народните представители Георги Търновалийски и Йордан Младенов.

В 17:30 часа,  в залата на Общинския съвет, в гр. Съединение, депутатите Николай Иванов, Иван Ибришимов и Веска Ненчева ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в гр. Хисар, Визията ще представят депутатите Надя Клисурска и Николай Тишев.

В 18:00 часа, в Голямата къща, в гр. Пловдив ще се проведе срещата със зам.-председателя на ПГ на левицата Драгомир Стойнев и народните представители Валентина Найденова, Иван Иванов и Теодора Халачева.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в район Източен,  бул. "Цариградско шосе" 66, в гр. Пловдив, Визията ще представят зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков и народният представител проф. Иво Христов.

В 18:00 часа,  в клуба на БСП, в район Западен, на ул "Йордан Гавазов" 4, гр. Пловдив, ще се проведе срещата с депутатите Георги Йорданов, Иван Ченчев и Нона Йотова.

В 18:00 часа, в читалището, в гр. Перущица, с обществеността ще се срещнат народните представители Манол Генов и Даниел Йорданов.

В 18:00 часа, в залата на Общинския съвет, в гр. Садово, Визията ще представят депутатите Стефан Бурджев, Георги Стоилов и Жельо Бойчев.

В 18:00 часа, в партийния съвет на БСП, в гр. Брезово, говорителят на ПГ на левицата Елена Йончева и секретарят на групата Ирена Анастасова ще се срещнат с граждани.

В 18:30 часа, в залата на читалището, в гр. Куклен, ще се проведе срещата с народните представители  Кристина Сидорова и Станислав Владимиров.

В гр. София, 18:00 часа, в Районния съвет на БСП, в кв. Красна Поляна, "Визия за България" ще бъде представена от зам.-председателя на ПГ на левицата Георги Свиленски и депутатите Георги Гьоков и Димитър Данчев.

В 18:30 часа, в кв. Люлин, в салона на 56-то СОУ, ще се проведе среща със зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев и Христо Проданов и народния представител Донка Симеонова.

В 18:30 часа, в Районния съвет на БСП, в кв. Искър, с обществеността ще се срещнат депутатите Румен Георгиев, Виолета Желева и Любомир Бонев

В 18:00 часа, в гр. Правец, в голямата зала на Младежкия дом, "Визия за България" ще представят депутатите инж. Петър Кънев и проф. Светла Бъчварова.