ПСАГБАЛ "Св. София" с безплатни прегледи за репродуктивното здраве
Секция: Здраве
18 Октомври 2018 09:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 ПСАГБАЛ "Св. София" с безплатни прегледи за репродуктивното здраве

/КРОСС/ От 22 октомври 2018 г. до 22 януари 2019 г. в Първа САГБАЛ „Света София" отново ще се проведе кампанията „Въпрос на разговор и преглед", посветена на борбата срещу репродуктивното остаряване на българите. Инициативата се организира и за учащи се младежи - студенти, докторанти и др.

В рамките на същия период от време в лечебното заведение ще тече и програмата за диагностика и лечение на двойки „40+", от която могат да се възползват жени с вече намален яйчников резерв и пациентки над 40-годишна възраст.

Дамите получават безплатен гинекологичен и ултразвуков преглед, разговор с репродуктивен ембриолог, андролог, мамолог и сертифициран психотерапевт. Мъжете могат да се възползват от разговор със специалист по репродуктивно здраве, безплатна спермограма и анализ.
Предварителното записване за безплатните прегледи става на телефон 02/447 02 63 или 0877 02 39 39. Всеки желаещ може да направи регистрация през делничните дни до 13.30 часа.

Кампанията се реализира в Първа САГБАЛ „Света София"(град София, ул. „Михалаки Ташев" №2) с основната подкрепа на Столична община, Фондация „Искам бебе" и Сдружение „Зачатие".