Стефан Северин: Американският чепик смачка клетите Македонци!
Секция: Коментари
22 Октомври 2018 10:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стефан Северин: Американският чепик смачка клетите Македонци!

/КРОСС/ САЩ постигат целта си, техният верен слуга, премиера Заев, се подигра с народа си като не призна референдума. Събраха с подкупи крехко мнозинство и парламентът им прие конституционни поправки, които позволяват на страната да промени името си на Република Северна Македония, както беше договорено с Гърция. За какво беше тогава циркът с референдума, на който гласуваха една трета от имащите право на глас? Естествено — за обществена заблуда!

Виждате ли, всичко върви по демократичен начин. А демократичният начин са милионите на Сорос. А и децата вече знаят, че те всъщност са на ЦРУ. 25 милиона изсипа Сорос / ЦРУ/ в Гърция за подкупи на политици и медии, за да се подпише договорът с Македония в Преспа.

Колко милиони са дадени за купуване на депутати в Скопие – и това ще стане ясно все някога. Ето, това е американсктият демократичен подход. САЩ изобщо не се интересуват и не им пука какво ще е името.

За тях е важно набързо да набутат македонците в обора на НАТО, за да изградят там една от най-големите си бази срещу Русия. Освен базата – да изтрият всякакви русофилски настроения.

С това ще се заеме тяхното протеже Заев. Стъпи ли американският чепик в Македония – край на техния курназлък. Край на влиянието на Белград и Москва.

А влизането в ЕС е морков, с който ще залъгват македонците, докато албанците не станат болшинство.

На нашите страхливи управници от посолството с три букви също им е казано да си траят и да не създават никакви пречки. Борисов точно това прави, иначе ще го изритат. Щото отдавна у нас има четири американски бази, които не плащад и един долар.

За това никой не говори.

Млъкнаха дори и така наречените патриоти, щом захапаха кокала на властта.

 Източник: Нюз Фронт