БСП се среща с Камарата на строителите в България
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Октомври 2018 10:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП се среща с Камарата на строителите в България

/КРОСС/ На 23.10.2018г. (вторник), от 16:00 часа, в централата на БСП на ул. „Позитано” № 20, ще се проведе пресконференция след среща на ръководството на БСП и на ПГ на "БСП за България" с Камарата на строителите в България.

От страна на КСБ, на срещата ще присъстват: инж. Симеон Пешов – почетен председател на КСБ ("Главболгарстрой Холдинг" АД);  инж. Илиян Терзиев - председател на УС на КСБ („АТ Инженеринг 2000” ООД); Велико Желев - член на ИБ и УС на КСБ („Водстрой 98“ АД); Руен Панчев - член на ИБ и УС на КСБ („Съником“ ЕООД); Владимир Житенски - зам.-председател на УС на КСБ („ДЖИ ПИ ГРУП“ ООД); инж. Николай Николов - зам.-председател на УС на КСБ („Билдникс“ ЕООД);

Калин Пешов, зам.-председател на УС на КСБ ("Главболгарстрой Холдинг" АД); инж. Благой Козарев - член на ИБ и УС на КСБ („Райкомерс Конструкшън“ АД); инж. Мирослав Мазнев - изпълнителен директор на КСБ; инж. Любомир Качамаков, член на ИБ и УС  на КСБ, вицепрезидент на FIEC („Команс 2000“ ООД); Ренета Николова - ПР на КСБ и главен редактор на в-к "Строител".