Спас Русев: Домусчиев явно живее в перфектен свят, а ние - не
Секция: СПОРТ
23 Октомври 2018 12:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спас Русев: Домусчиев явно живее в перфектен свят, а ние - не

/КРОСС/ Собственикът на "Левски" Спас Русев влезе в диалог със своя колега начело на "Лудогорец" - Кирил Домусчиев. Словесната престрелка между двамата започна с твърдението на Русев, че в мача между двата тима съдията Георги Кабаков е дал твърде късо продължение.

Домусчиев пък отговори с пост в социалните мрежи, в който съветва "синия" шеф да се занимава с проблеми като "игра, селекция и козирка" и да не коментира реферите.

Чрез официалния сайт на "Левски" Русев заяви, че не е говорил с конкретни имена, когато е обсъждал съдийството и феърплея в първенството, но очевидно собственикът на "Лудогорец" се е припознал в неговите думи. 

"Уважаеми привърженици, 

В отговор на мое интервю вчера вечерта станах обект на неочаквани нападки. Аз не съм си позволил и не бих си позволил да обидя или засегна нито един собственик, президент или футболен деятел.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплея и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем.

Спас Русев

Председател на НС

ПФК "Левски"