Филип Морис Интернешънъл представи IQOS 3 следващото поколение на водещата в света система за нагряване на тютюн IQOS
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Октомври 2018 13:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Филип Морис Интернешънъл представи IQOS 3 следващото поколение на водещата в света система за нагряване на тютюн IQOS

/КРОСС/ Компанията продължава нововъведенията в IQOS с цел да ускори преминаването към бездимни алтернативи и да изгради по-добър свят за пушачите

Верни на своята кауза и амбиция за осигуряване на по-добър избор на пушачите по целия свят, световният лидер в бездимните иновации и научни изследвания - Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) (NYSE: PM) - представи днес следващото поколение IQOS.

Новите версии IQOS 3 и IQOS 3 MULTI са с подобрен дизайн и функционалност. Разработени са на базата на обратната връзка и мненията, получени от потребителите до сега, като същевременно запазват уникалността, сетивните характеристики и ритуала при употребата, в основата на които стоят надеждни научни доказателства. Целта на новите версии е да бъдат насърчени пушачите да се преориентират към бездимните алтернативи, което ще донесе ползи за тяхното собствено и за общественото здраве, а в крайна сметка и за цялото общество.

Новите версии бяха представени днес в Токио, Япония – мястото, което се смята за родина на IQOS и откъдето IQOS тръгна по света, за да се превърне в емблематичната марка в категорията на нагреваемите продукти. Почти 6 милиона пълнолетни пушачи вече се отказаха от пушенето на цигари и повече от половината от тях са в Япония.

„Нашата мечта бе да създадем по-добра алтернатива за пушачите и IQOS превърна тази мечта в реалност; IQOS представлява революция за онези 1.1 милиарда души, които пушат“ – каза Андре Каланцопулос, Главен изпълнителен директор на ФМИ. „IQOS 3 и IQOS 3 MULTI предлагат съществени нововъведения и подобрения, с което се превръщат в още един убедителен аргумент за мъжете и жените, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на бездимни алтернативи.

Потребителите на IQOS знаят, че преминаването на този продукт носи много промени в техния живот – ние им благодарим и благодарим на Япония за лидерската роля в този процес на положителна промяна.“ – добави Андре Каланцопулос на официалното представяне в Токио.

В основата на всяка разработка във ФМИ стоят многобройни и надеждни научни изследвания. Програмата на ФМИ за научна оценка се базира на дългогодишните и признати практики на фармацевтичната индустрия и съответства на насоките на Агенцията по храни и лекарства на САЩ (АХЛ).

                     

При употребата на IQOS се образува аерозол, който съдържа средно с 90% по-ниски концентрации на вредни вещества в сравнение с цигарения дим. Съвкупността от данните, получени от предклинични и клинични изследвания на ФМИ, показва, че пълното преминаване на IQOS представлява по-малък риск от вредно въздействие в сравнение с продължителното пушене. Данните също така показват, че ползването на IQOS няма негативно въздействие върху качеството на въздуха в затворени помещения. Средно 70 до 80 % от потребителите на IQOS са спрели напълно цигарите, което превръща IQOS в една от най-убедителните бездимни алтернативи в момента.

ФМИ е подала заявление за одобрение на IQOS за изделие с модифициран риск в АХЛ на САЩ, но все още не е приключила процедурата по разглеждането на предоставените данни и IQOS не се предлага за продажба в САЩ.

За да получите повече информация във връзка с начина, по който ФМИ изгражда бъдеще без дим, посетете нашия фирмен уебсайт www.pmi.com.

Филип Морис Интернешънъл: Изграждаме бъдеще без дим

Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е лидер в трансформацията на тютюневата индустрия, насочена към изграждане на бъдеще без дим и пълна замяна на цигарите с бездимни продукти за по-доброто бъдеще на пълнолетните пушачи, които в противен случа биха продължили да пушат, на обществото като цяло, на компанията и нейните акционери. ФМИ е водеща тютюнева компания с дейност производство и продажба на тютюневи изделия, включително и бездимни изделия, както и съответните електронни устройства и аксесоари и други продукти, съдържащи никотин, на пазарите извън САЩФМИ изгражда своето бъдеще на основата на нова категория бездимни изделия, които не са безрискови, но са много по-добър избор в сравнение с продължителното пушене.

Посредством изградения мултидисциплинарен капацитет в развойната дейност, модерни производствени мощности и научна обосновка ФМИ цели да създаде гаранции, че бездимните продукти на компанията отговарят на предпочитанията на пълнолетните потребители и на строгите нормативни изисквания. Продуктовото портфолио IQOS на ФМИ включва платформи с нагряване на тютюн и никотинови изпарители. Според данни на ФМИ към 30 септември 2018 г. близо 6 милиона пълнолетни пушачи по целия свят вече са спрели да пушат и са преминали на IQOS, който се предлага на 43 пазари в света.

Повече информация можете да намерите на www.pmi.com и www.pmiscience.com