Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Сливенска, Хасковска, Софийска област и София град
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Октомври 2018 14:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Сливенска, Хасковска, Софийска област и София град

/КРОСС/ Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 24 октомври /сряда/ те ще са на посещение в Сливенска, Хасковска и Софийска област, както и в София град.

Срещи в Сливенска област

От 18.00 ч,  в залата на хотел „Национал”, в гр.Сливен, зам.-председателите на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски и Антон Кутев, както и народните представители Иван Иванов, Таско Ерменков и Кольо Милев ще се срещнат с граждани.

В 18.30ч, в с. Младово, депутатите Николай Тишев и Николай Пенев ще се срещнат с хората в залата на кметството.

В 17.30ч, в гр. Нова Загора, народните представители Петър Витанов, Теодора Халачева и доц. Георги Йорданов ще проведат среща в залата на Общинския съвет на БСП

От 17.30ч, в гр. Твърдица, депутатите Илиян Тимчев, Веска Ненчева и Тодор Байчев ще се срещнат в читалището с хората от града.

Срещи в Хасковска област

В с. Минерални бани, област Хасково, от 18.00ч, депутатите Васил Антонов, Иван Генов и Николай Иванов ще се срещнат с хората в залата на читалището.

В с. Маджарово, от 17.00 ч, народните представители проф. Анелия Клисарова, Манол Генов и Цветан Топчиев ще проведат  среща  в залата на общината.

В гр. Свиленград, в 15.30 ч, депутатите Александър Симов и Милко Недялков ще се срещнат с културни дейци и самодейци в ресторант „Марица” . По късно, от 17.30 ч, Симов, Недялков и народният представител Никола Динков ще се срещнат с граждани в залата на общината.

В гр. Ивайловград, от 18.00ч, народните представители Дора Янкова, Димитър Данчев и Николай Бошкилов ще се срещнат с гражданите в местното читалище. 

В гр. Харманли, в 17.00ч, депутатите Николай Цонков, проф. Георги Михайлов, Станислав Владимиров и проф. Иво Христов ще се срещнат с граждани в залата на културния център в града.

В гр. Любимец, в 18.00ч, народните представители Филип Попов, Румен Георгиев и Любомир Бонев ще се срещнат  в местното читалище с граждани.

В 15.00ч, в Хасково,   народните представители проф. Румен Гечев, Елена Йончева, Васил Антонов, Иван Генов и Николай Иванов ще се срещнат с представители на бизнеса  в читалище "Заря", зала Камерна. По-късно, в 17.30ч, народните представители Валери Жаблянов, Елена Йончева и проф. Румен Гечев ще се срещнат с граждани в Залата на НТС-3 етаж.

В 18.00 ч, в гр. Димитровград, в местното читалище, народните представители проф. Светла Бъчварова, инж. Петър Кънев, Георги Търновалийски и Виолета Желева ще представят пред гражданите „Визия за България”.

В гр. Тополовград, в 17.00ч, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Христо Проданов и народните представители Георги Андреев  и Богдан Боцев ще се срещнат в читалището с граждани 

В 17.30ч, в гр. Симеоновград, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България”  Весела Лечева и депутатите Явор Божанков, Иван Ибришимов  и Георги Гьоков ще се срещнат с граждани в читалище "Развитие"    

Срещи в София и София област

В 18.00 , в с. Чавдар, Софийска област, народните представители Йордан Младенов, Иван Ченчев и Чавдар Велинов  ще се срещнат с обществеността в залата на читалището.

В 18.00 ч, в кино „Освобождение” в район Сердика, гр.София, народните представители Жельо Бойчев и Кристина Сидорова ще се срещнат с хората от района.