Поредна доза късмет в играта „Еврошанс“
Секция: ЛЮБОПИТНО
31 Октомври 2018 11:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поредна доза късмет в играта „Еврошанс“

/КРОСС/ Клубът на късметлиите, спечелили от „Еврошанс“ се увеличи. Щастливците са от различни пунктове на „Евробет“ в цялата страна и всички те имат поводи за радост, благодарение на любимата си игра. Ето и поредната доза щастливци.

Димитър Маринов от Сливен отнася 7 500 лева. Щастието за Димитър идва след като отгатва 7 числа в играта „Еврошанс“.

„Бях толкова развълнуван, че не можах да сдържа емоцията си и започнах да крещя от радост. Благодарен съм, че съдбата ме награди по този начин.“, споделя Митко.

Басри Хасанов от Опака също има повод да почерпи, защото той регистрира попадение от 5 000 лева. Всичко това се дължи на залог от само 20 стотинки и разбира се щипка късмет. В клуба на късметлиите компания му прави Николай Вълов от Благоевград. Той се сдобива с чек за 5 000 лева, познавайки 7 от 7 числа в „Еврошанс“.

В Кърджали и Козлодуй има двама играчи, които се радват на по 4 000 лева. Участници от Летница, Ботевград и Велико Търново ще харчат по 3 600 лева, като и тримата са познали 8 от 8 числа и са заложили по 30 стотинки, за да грабнат чудесната печалба.

Късметлии от Лозен и Грашево прибавят към бюджета си по 3 200 лева, а щастливци от Бургас, Габрово и Неделино добавят по 3 000 лева.

Фаворитът в числовите игри „Еврошанс“ предизвика късмета на още петима участници и в крайна сметка те грабнаха по 2 500 лева. Двама от щастливците са жители на София, а останалите са от Кюстендил, Пловдив и Кърджали.     

Играчи от Видин, Костенец и Бургас, също не могат да се оплачат, защото прибират по 2 400 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.