Галакси Инвестмънт Груп с награда за инвестицията в InterContinental Sofia
Секция: ИКОНОМИКА
01 Ноември 2018 16:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Галакси Инвестмънт Груп с награда за инвестицията в InterContinental Sofia

/КРОСС/ Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи награда за най-успешно вложение в хотелския бизнес в България по време на първите годишни награди на Националния борд по туризъм, които са част от конференцията "Дигитална трансформация в туризма". Ценното отличие е за инвестицията в луксозния петзвезден хотел  InterContinental Sofia. Призът получи бе връчен на управителя на дружеството Константин Бояджиев от Изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев.

Новооткритият InterContinental Sofia е собственост на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД, като хотелът се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД. „Стъпването на луксозния бранд в България ще спомогне за изграждането на положителния образ на страната като предпочитана туристическа дестинация, поставяйки я на картата на международните бизнес и туристически пътувания“, каза Бояджиев по време на церемонията.

Конференцията "Дигитална трансформация в туризма" се организира от Националния борд по туризъм със съдействието на Министерството на туризма и Държавната агенция "Електронно управление“.