Ариана Гранде пуска нов албум
Секция: Шоубизнес
04 Ноември 2018 20:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ариана Гранде пуска нов албум

/КРОСС/ Певицата Ариана Гранде разкри, че следващият ѝ албум ще е озаглавен "Thank U, Next", съобщи Контактмюзик. Последният й засега албум "Sweetener" излезе преди по-малко от три месеца. Изпълнителката на хита "No Tears Left to Cry" поясни, че записва нови песни и че вече знае какво ще е названието на албума, в който те ще бъдат включени.

Певицата напоследък се сблъска със сериозни проблеми, включително терористичната атака в края на концерта й в Манчестър през месец май 2017 г. и смъртта на бившия й приятел, рапъра Мак Милър преди два месеца. По-рано тя довери, че се чувства виновна заради тревогите си.

"Донякъде се чувствам виновна, че съм обезпокоена, защото това просто е в ума ти и е малко странно колко е въздействащо - довери Ариана Гранде. - Човек има върхове и спадове. Понякога всичко е наред и няма никаква тревожност. След това обаче може да се случи нещо, което да я отключи и минават дни, преди да се съвземеш. Най-важното е да знаеш, че това може да се случи на всеки. Добре е да поговориш с хората, които обичаш и които те обичат, с приятели."