glo™ – вече в търговските центрове из цялата страна
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Ноември 2018 11:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
glo™ – вече в търговските центрове из цялата страна

/КРОСС/ /КРОСС/ Освен в София иновативното устройство на Бритиш Американ Табако може да бъде закупено и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе

gloTM - най-новото иновативно устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн - вече може да бъде открито във всеки един от 6-те най-големи града в България. От днес, 5 ноември, продуктът може да бъде закупен от 9 локации със специализирани щандове на gloTM у нас. Сред тях са едни от най-големите търговски центрове в столицата - Serdika Center и Mall of Sofia, както и в страната - Mall Plovdiv в Пловдив, Grand Mall във Варна, мол Galleria в Бургас, мол Galleria в Стара Загора и Mall Rousse в Русе. От средата на миналия месец, откакто устройството е на българския пазар, gloTM се предлага още в The Mall и Business Park в София. Съвсем скоро устройството ще бъде налично и на още една локация в столицата - мол Paradise Center.

gloTM предоставя на потребителите изчистена и стилна визия в четири цвята - черен, сив, златен и розов. gloTM е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, gloTM може да се ползва до 30 сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*.

                     

Технологията на gloTM е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области.

„Щастливи сме, че едва три седмици след като устройството беше пуснато в продажба, първоначално в София, разширяваме търговската си мрежа с откриването на нови специализирани gloTM обекти в столицата и цялата страна. Вярваме, че по този начин ще сме още по-близо до пълнолетните пушачи, които търсят алтернатива на традиционните тютюневи продукти с потенциално по-малък риск" - коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Устройството gloTM използва Dunhill NeostiksTM - специални тютюневи стикове, които могат да бъдат закупени както от специализираните щандове на gloTM, така и в търговската мрежа в страната. Българските потребители могат да избират между три разновидности на стиковете: Navy Blue, Yellow и Green.