“Юнимастърс Лоджистикс” получи удостоверения за използване на зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Ноември 2018 11:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 “Юнимастърс Лоджистикс” получи удостоверения за използване на зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО

/КРОСС/ Юнимастърс се присъедини към общността от компании у нас, които реализират дейността си с използването на изцяло зелена енергия. Специалните удостоверения, издавани от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, бяха връчени на г-н Николай Божилов, изпълнителен директор на компанията, от г-жа Албена Лазарова, търговски директор в енергийния търговец.

„Повече от 28 години развиваме нашата дейност на територията на България, Румъния и Унгария. За да отговорим на очакванията на нашите клиенти, никога не правим компромис с качеството и се стремим да запазим новаторския си дух. Ние не просто следваме технологичните тенденции – прилагаме ги преди останалата част от индустрията на пазарите, на които работим. Същевременно оставаме устойчиви към околната среда и обществото, като предприемаме  различни мерки основно насочени към намаляване на въглеродния отпечатък от дейността ни. Със съдействието на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги вече ще предоставяме нашите услуги, ползвайки енергия произведена изцяло от възобновяеми източници“, сподели г-н Николай Божилов.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги насърчава производството и търговията с електроенергия, генерирана по екологичен начин. Компанията издава Удостоверения за зелена енергия в уверение на това, че продадената електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които са собственост на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.