Huawei организира изложба с избрани фотографии от български автори
Секция: КУЛТУРА
07 Ноември 2018 14:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei организира изложба с избрани фотографии от български автори

/КРОСС/ Заповядайте на 13.11.2018 от 11 до 18 часа  в Галерия “Сан Стефано”, за да се вдъхновите от кадрите, уловени от известни български фотографи, журналисти и фенове на устройствата на Huawei.

През последните години Huawei се утвърди като топ производител на смартфони и предпочитан избор за тези, за които мобилната фотография е винаги с тях, както е и тяхното мобилно устройство. Смартфонът се превърна в мощен инсрумент за изразяване на личния ни поглед към света и е най-естественото устройство, с което освен да го заснемете, позволява и незабавно да го споделите. Огромната част от невероятните кадри, които всеки от нас прави обаче, живеят само онлайн, основно в социалните мрежи.

На 13 ноември Huawei организира за феновете си едно по-различно изживяване – изложба с 30 избрани и отпечатани фотографии, направени с Huawei устройства – от снимката-победител в категорията Check-In на регионалния конкурс Huawei Next Image Awards, заснета с P8 lite от Емил Главанаков от Варна, през любими кадри на известни български фотографи като Вера Гоцева, Темелко Темелков, Дилян Марков и Васил Николов, до изострения поглед през обектива на водещи български журналисти.

                       

Изложбата включва още селекция от кадри, предоставени от членове на Facebook групата Huawei Bulgaria Mobile Photography, както и избрани кадри сред над 6000 снимки от България, участвали в летния регионален конкурс Next Image Awards. Освен фотографски принтове, високотехнологичната изложбена зала на Галерия „Сан Стефано“ ще покаже и мултимедийна изложба на още над 20 кадъра, участващи в еднодневния магичен свят на мобилната фотография, реализирана с устройства на Huawei.

За създаването му са използвани разнобразни модели на компанията, включително тазгодишните флагмани P20 Pro и Mate 20 Pro, всеки от които направи своеобразна революция в мобилната фотография, съответно в нощния режим и в заснените с широкоъгълен обектив кадри и макро фотографията.

Не пропускайте да посетите една традиционна изложба на артиста у всеки от нас, изпълнена с помощта на модерните технологии. Изложбата е със свободен вход и ви очаква на 13 ноември от 11 до 18 часа в Галерия “Сан Стефано” в една от най-красивите части от сърцето на София.