Мира Иванова VS Вежди Рашидов за скандалите в държавата
Секция: ПОЛИТИКА
10 Ноември 2018 10:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мира Иванова VS Вежди Рашидов за скандалите в държавата

/КРОСС/ „Скандалът ще остане емблема на сегашното време, не на кабинета. Реално погледнато ние си го направихме. Явно заради грешен подход". Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия шефът на Комисията по култура в Народното събрание Вежди Рашидов. „Ние създадохме понятието „протесър". След това направихме и протестите форма на живот. Ако има добра новина, то сякаш вече я крием. Сякаш основната храна на българите стана скандалът", заяви той.

Рашидов не се спря и реши да разкрие на водещата Мира Иванова какво е направил през последните няколко дни. „Скоро си направих експеримент. Пуснах си рано сутрин вашата телевизия и други. Гледах само отвратителни неща - протести, катастрофи, кървища. Отврат", отсече Рашидов.

Това обаче никак не се хареса на водещата и тя реши да му отвърне: „Няма какво да защитавам гилдията и въобще избора. Но това е начинът на живот". „Толкова на тази тема", отсече Мира Иванова. „Ми да, като не ви харесва", отвърна и Рашидов и все пак продължи да коментира другите актуални политически теми.