Деми Мур заформила романс с жена
Секция: Шоубизнес
10 Ноември 2018 10:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Деми Мур заформила романс с жена

/КРОСС/ Според нови слухове световноизвестната актриса Деми Мур и стилистката Маша Мандзука са свързани от нещо повече от обикновена дружба. Информацията за лесбийски романс между 56-годишната звезда и 43-годишната Мандзука бе публикувана в интернет портала Radar Onlinе, а източникът, разбира се, е анонимен.

Според него обаче двете дами се срещат вече около две години и съвместно възпитават малката дъщеричка на Маша, за която Мур вече е станала като втора майка.

По-рано актрисата не е заявявала своята нетрадиционна сексуалност и даже не е давала повод да плъзнат подобни слухове, макар че зад гърба й са вече 3 брака: с музиканта Фреди Мур /от 1980 до 1985 година/, с актьорът Брус Уилис /1987 - 2000/, с който имат три деца, и с друг актьор - Ащън Кътчър, бракът с който продължи от 2005 до 2011 година.

Най-важните филми в кариерата на Деми Мур са „Привидение", „Неприлично предложение", „Ако стените можеха да говорят" и др. В последните години тя изпълнява само второстепенни роли в независимата кинематография.