Уникален спектакъл представи иновативното устройство glo™
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Ноември 2018 09:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Уникален спектакъл представи иновативното устройство glo™

/КРОСС/ Вълнуващото ексклузивно събитие събра едни от най-популярните личности в България

Бритиш Американ Табако организира несравнимо събитие, изпълнено с много изненади, като част от официалното представяне на gloTM в България. Специалната вечер протече в Sofia Event Center под слогана „a night to glo", където над 1000 гости, сред които представители на медиите, бизнес средите и редица светски личности, уважиха събитието и имаха възможността да се запознаят с иновативната технология за нагряване на тютюн на БАТ.

Концепцията на gloTM бе представена по изключително интригуващ и увлекателен начин - чрез изпълнения на български и свето вни артисти, всяко представящо различен аспект на продукта.

                     

Практичност, дизайн, иновативност и вдъхновение - четири ключови елемента на gloTM - „оживяха" пред очите на всички присъстващи в един уникален спектакъл.

Сред основните акценти беше Light Balance, гостуващи за пръв път в България. Те завладяха присъстващите на бляскавата вечер със своя прочит на „иновативността". Изпълнителите, популярни в глобален мащаб след участията си в известни телевизионни формати, впечатлиха всички с единствено по рода си и спиращо дъха светлинно шоу.

Стилният дизайн на gloTM беше илюстриран чрез интерактивно и новаторско 360-градусово видео. То представи цветовете на устройството - черен, розов, златен и сив, като всеки беше подчертан с отделен фокус и препратка към отличаващите характеристики на gloTM.

                    

Иновативното устройство за нагряване на тютюн gloTM стъпи на българския пазар преди по-малко от месец и вече може да бъде открито в някои от най-големите търговски центрове в страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. gloTM е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, gloTM може да се ползва до 30 последователни сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е по-малко*. Технологията на gloTM е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области.