Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Врачанска и Монтанска област за "Визия за България"
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Ноември 2018 16:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Врачанска и Монтанска област за "Визия за България"

/КРОСС/ Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 14 ноември /сряда/ депутатите ще са на посещение във Врачанска и Монтанска област.

Срещи в област Враца

В 11.00 ч., в залата на читалището на с. Борован народните представители  Станислав Владимиров, Таско Ерменков и Тодор Байчев ще разговарят с граждани. В 17.30 те ще се срещнат с обществеността в гр. Оряхово

В 12.00 ч., в залата на читалището в град Роман, зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов и народните представители Стоян Мирчев и проф. Анелия Клисарова ще се срещнат с граждани. В 17.00 ч., в залата на Дома на железничаря, в гр. Мездра те ще представят  "Визия за България" пред жители на общината.

В 15.30 ч., в общинския клуб, в гр. Мизия зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и народният представител Милко Недялков ще се срещнат с обществеността. В 17.30 ч. те ще представят Визията и в клуба на СБА в гр. Бяла Слатина.

В 17.30 ч., в залата на читалището в с. Хайредин депутатите проф. Светла Бъчварова, Славчо Велков и Денчо Бояджиев ще представят "Визия За България".

В 17.30 ч. народните представители Веска Ненчева, Иван Генов и Йордан Младенов ще представят "Визия за България" в камерната зала на Дом на енергетиката в гр. Козлодуй.

В 17.30 ч., в залата на читалището, в гр. Криводол секретарят на ПГ на БСП Филип Попов и депутатът Манол Генов ще се срещнат с жителите на града.

В 17.30 ч., в клуба на БСП, в гр. Враца говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева и народните представители проф. Румен Гечев, проф. Георги Михайлов и Николай Иванов ще представят "Визия за България"

Срещи в област Монтана

В 11.00 ч., в хотел "Съни гардън", в гр. Вършец народните представители  Дора Янкова, Димитър Данчев, Илиян Тимчев и Атанас Костадинов ще се  срещнат с граждани.

В 11.00 ч., в новооткрития клуб на БСП, в гр.Чипровци народните представители Валери Жаблянов,  Веска Ненчева и Александър Симов ще представят "Визия а България".

В 14.00 ч., в клуба на БСП, в с. Георги Дамяново депутатите проф. Светла Бъчварова, Славчо Велков,  Денчо Бояджиев и Атанас Костадинов ще се срещнат с обществеността.

В 15.30ч., в с. Лехчево депутатите Манол Генов и Филип Попов ще се  срещнат с жители на населеното място в  салон "Цветан Денков".

В гр.Берковица,  от 17.00 ч. народните представители  Дора Янкова, Димитър Данчев и Илиян  Тимчев ще представят Визията пред жители на града.

В 17.30, в Монтана, в голямата зала на Младежкия дом ще започне срещата на народните представители от ПГ на БСП Георги Йорданов, Георги Гьоков, Петър Кънев и Атанас Костадинов с жители на общината.