Предстоящи събития в страната за 14 ноември
Секция: Предстоящи събития
14 Ноември 2018 07:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 14 ноември

/КРОСС/Разлог/ с. Баня.
От 16.30 часа на площада пред кметството на село Баня, община Разлог, вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в тържественото отбелязване на 140-годишнината от Кресненско-Разложкото въстание.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 09.00 часа в зала „Роял" в „София Хотел Балкан" ще се проведе ГИС конференция под надслов „20 години проектираме света заедно". В събитието ще вземе участие заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе обществено обсъждане на проект на решение относно утвърждаване на „ТЕЦ-БОБОВ ДОЛ" ЕАД на пределна цена на топлинната енергия и определяне на преференциална цена и премия за електрическата енергия, произведена по
високоефективен комбиниран начин от централа с комбинирано производство на електрическа и топлинна енергия, за регулаторен период с продължителност до 30.06.2019 г., при прилагане на метода на ценово регулиране „норма на възвръщаемост на капитала"

***
София.
От 11.30 часа в Резиденцията на посланика на Италия ще се проведе пресконференция по повод 3-тото издание на Седмицата на италианската кухня по света.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Средец" на „София хотел Балкан" министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще открие кръгла маса, с която се дава старт на кампания в подкрепа на производителите на български храни.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Проф. Марин Дринов" на БАН ще се състои представяне на Института по математика и информатика в кампанията „БАН представя своите институти".

***
София.
От 18.00 часа в хотел „Арена ди Сердика", Българо-румънска търговско-промишлена палата организира прием с тема „Поглед към реката: Дунав като екологична алтернатива за ефективен европейски транспорт".

***
София.
От 18.30 часа в Мраморно фоайе I етаж на Столична библиотека публично ще бъде представена книгата „Корупционна България. Том 3" от Едвин Сугарев, Христо Христов и Красен Николов.

***
Асеновград.
От 11.00 часа в кабинета на кмета на Община Асеновград д-р Емил Караиванов ще се проведе брифинг по актуални за общината теми.

***
Видин/ с. Капитановци.
От 11.00 часа в с. Капитановци ще се състои демонстрационно почистване на новообразувани замърсени територии с помощта на новата смесъбираща техника, закупена в рамките на проект „Предотвратяване и ограничаване на последиците от предизвикани от човека трансгранични бедствия в региона Видин-Зайчар".

***
Враца/Монтана.
Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България" с граждани, на които представят „Визия за България". Депутатите ще са на посещение във Врачанска и Монтанска област.

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще се извърши отваряне на оферти в процедура, чрез публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Периодично техническо обслужване на моторни превозни средства, собственост на Община Враца, включващо профилактика, ремонт, поддръжка, подмяна на резервни части, материали, консумативи, годишен технически преглед и други услуги".

***
Каварна.
От 10.00 до 14.00 часа в заседателната зала на Община Каварна ЕНЕРГО-ПРО продължава своя проект „В услуга на клиента", който включва организиране на изнесен офис с посещение на служители на компанията в населените места, където няма Център за обслужване на клиенти.

***
Павликени.
От 10.30 часа в заседателна зала 1 на Общината Областен информационен център (ОИЦ) - Велико Търново ще проведе информационна среща на тема „Възможности за финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ)".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в конферентната зала на хотел „Мериан палас" Кметът на Общината Живко Тодоров организира среща - разговор с граждани

***
Шумен.
От 11.00 часа пред сградата на Общината ще бъде организиран протест срещу високите цени на горивата.