Димитър Бербатов: Не се чувствам готов да ръководя целия български футбол
Секция: СПОРТ
14 Ноември 2018 09:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитър Бербатов: Не се чувствам готов да ръководя целия български футбол

/КРОСС/ Легендата Димитър Бербатов сподели, че все още не е достатъчно готов да ръководи българския футбол.

"Аз имам много амбиции, свързани с различни неща. Да ръководиш целия футбол наистина трябва да си много готов. Трябва да знаеш къде отиваш, как ще действаш, хората, с които ще работиш, защото не може да си сам. Трябва да имаш съмишленици. Трябва да сме на една и съща вълна. Да знаем какво искаме да постигнем. Един да не е на тази вълна и започват проблемите", коментира Димитър Бербатов в специално интервю пред "Нова".

При напомнянето за думите му от преди време - "Когато на повечето от вас ви омръзне да ви лъжат и да ви манипулират, може да ме потърсите, за да оправи някой футбола", Бербо коментира:

"Аз много добре помня какво съм казал. Въпросът е дали аз ще бъда готов да дойде този момент да кажа: "ОК, хайде". Защото може да има по-готов от мен. Това е нещо, което съм го казал едно време. Бил съм и наперен, и е било от самочувствието ми, което и в момента си е доста високо. Но тогава, изхождайки от младостта и от емоцията, разбира се, че съм го казал.

Мислел съм го, продължавам да го мисля, защото имам своите амбиции и си мисля, че ще ми подхожда нещо подобно. Ако дойде този момент, като дойде, аз трябва да знам, че съм готов, защото не мога да ходя и да казвам: "Ходи свърши това, аз съм шефа тук и аз ще казвам какво се случва". Трябва да си готов, няма как".