Трима са в болница след рисково изпреварване на пътя край Павликени
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Ноември 2018 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Трима са в болница след рисково изпреварване на пътя край Павликени

/КРОСС/ Трима пострадаха при катастрофа на пътя с. Дъскот – гр. Павликени. Произшествието е станало около 14,00 ч.  във вторник, съобщи ОДМВР - Велико Търново. По първоначална информация лек автомобил, управляван от 74-годишен мъж от с. Дъскот е предприел маневра изпреварване, при която се е ударил странично в насрещно движещ се лек автомобил, управляван от 26-годишен мъж от с. Водолей, след това ударил отзад изпреварвания автомобил.

От удара аудито се е преобърнало в канавката. В резултат на това са пострадали возещите се в него 51-годишен мъж и 42-годишна жена и двамата от с. Водолей. Те са настанени за лечение във великотърновската болница съответно със закрита гръдна травма и черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. Водачът на фолксвагена е настанен в павликенската болница с множество разкъсно-контузни рани в областта на главата и тялото.

Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за произшестивето са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.