Продължават срещите на народните представители на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”.
Секция: ПОЛИТИКА
14 Ноември 2018 11:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Продължават срещите на народните представители на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”.

/КРОСС/ Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 15 ноември /четвъртък/ те ще са на посещение във Видинска , Монтанска и Софийска област.

Срещи в област Видин

В 11.00 ч., в читалището на с. Макреш народните представители Явор Божанков, Чавдар Велинов, Георги Гьоков и Манол Генов ще представят "Визия за България" пред жители на населените места от общината.

В 11.00 в, с. Дражинци, общ. Ружинци депутатите Георги Търновалийски, Теодора Халачева и Иван Ибришимов ще представят проекта на левицата пред жителите на населеното място. В 17.30 ч. те ще се срещнат с жителите на Чупрене, в клуба на пенсионера.  

В 11.00 ч., в клуба на БСП, в с. Бойница депутатите от левицата Явор Божанков, Чавдар Велинов и Манол Генов ще представят "Визия за България" пред жителите на общината. В 13.00 те, заедно с народния представител Георги Гьоков ще разговарят с жители на гр. Дунавци

В 11.30 ч., в читалището на гр. Димово зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов и народните представители Стоян Мирчев, проф. Анелия Клисарова и Цветан Топчиев ще представят Визията пред жителите на общината.

В 12.00 ч., в клуба на БСП, в гр. Грамада народните представители Николай Тишев и Милко Недялков ще се срещнат с обществеността.  

В 13.00 ч. народните представители от ПГ на левицата Филип Попов, Румен Георгиев, Любомир Бонев и Надя Клисурска ще представят проекта на БСП пред жители на с. Винарево. По - късно, от 15.00 ч., те ще разговарят с жители на с. Негованци, в читалището на селото. В 17.00 ч. депутатите Румен Георгиев, Любомир Бонев и Надя Клисурска ще представят Визията пред жителите на с. Ново село, в салона на читалището.

В 15.00 ч., в салона на читалището, в гр. Брегово зам.-председателят на ПГ левицата Христо Проданов и секретарят на групата Филип Попов ще се срещнат с граждани, заедно с народните представители Стоян Мирчев и Цветан Топчиев.

Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев и народните представители Николай Тишев и Милко Недялков ще разговарят с жители на гр. Белоградчик, в голямата зала на хотел "Скалите" от 17.15 ч.

В 17.30 ч., в залата на Общинския съвет във Видин зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски, секретарят на групата на левицата Филип Попов и народните представители проф. Анелия Клисарова и Явор Божанков ще се срещнат с жители на областния град.

В  18.00 ч., в клуба на БСП, в гр. Кула депутатите Георги Гьоков, Манол Генов и Чавдар Велинов ще се срещнат с жители на населеното място.

Срещи в област Монтана

В 10.30 ч., в читалището на гр. Брусарци народните представители проф. Светла Бъчварова и Илиян Тимчев ще се срещнат с жители на населеното място

В 11.00 ч., в читалището, в гр. Лом народните представители от ПГ на левицата Станислав Владимиров, Таско Ерменков и Тодор Байчев ще се срещнат с жители на общината. По-късно, в 15.30 те ще се срещнат с жители на с.Медковец .

В 11.00 ч., в салона на общината във Вълчедръм депутатите Славчо Велков и Денчо Бояджиев ще представят "Визия за България".

 В 17.00 ч., в читалището, в Якимово народните представители Атанас Костадинов и Илиян Тимчев ще разговарят с жители на населеното място.

Срещи в София област

В 17.30ч., в малкия салон на читалището, в гр. Златица народните представители Иван Генов, Лало Кирилов и Богдан Боцев ще преставят "Визия за България" пред жителите на общината.

В 18.00 ч., в читалището на гр.Антон депутатите Николай Иванов и Никола Динков ще се срещнат с обществеността.

В 19.30 ч. в комплекс "Иван Рилски", в Мирково депутатите Богдан Боцев и Лало Кирилов ще представят Визията пред жители на населеното място.