Dell разширява серията UltraSharp монитори с иновации в полза на бизнеса
Секция: Технологии
16 Ноември 2018 12:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Dell разширява серията UltraSharp монитори с иновации в полза на бизнеса

/КРОСС/ Мониторите Dell UltraSharp предлагат иновативен дизайн и технология, превъзходни характеристики на екрана и  подпомага работата на финансовите оператори, банкери, инженери, създатели на съдържание и програмисти.

Новото поколение светкавично навлиза на трудовия пазар и все повече работодателите акцентират върху предоставянето на отлични условия за работа за служителите си. Снабдяването на офисите с по-добри технологии, включително правилните монитори, е начин да се подобрят условията на работа на служителите, което пък оказва директно влияние и върху клиентите. Изобилието от информация води до търсене на по-добри инструменти за визуализация. Нараства търсенето на екрани с по-големи размери и с по-висока резолюция.

Като световна марка номер 1 за производство на монитори, Dell отговаря на изискванията на новото поколение служители с иновативната си гама от монитори Dell UltraSharp с модерен дизайн и технология за повишаване на работната продуктивност. Отличната работа на екрана осигуряваща максимално удобство на потребителите. Новите монитори са предназначени да обслужват потребителите в областта на финансовите услуги и застраховането, търговията, финансовия анализ и счетоводството, монтаж, програмирането и инженерство.

Мониторите Dell UltraSharp 49 Curved, 32 4K USB-C и  34 Curved USB-C се предлагат с отлични
характеристики. Функцията "Picture-by-Picture" позволява работа с изображения от два различни компютъра. Вградената клавиатура, видео и мишка (KVM) позволяват на потребителите да превключват между тях както и да редактират съдържание с помощта на една единствена клавиатура и мишка. Новите монитори UltraSharp предлага удобна връзка USB-C, зареждаща свързания лаптоп, докато предава данни и видео сигнали от един кабел.

Проектирани с оглед на производителността, следните функции се предлагат при всички монитори UltraSharp:

• Напълно регулируеми стойки за удобство на потребителя - височина, наклон, въртене и центриране

• Екран без трептене и функция ComfortView, която намалява излъчването на синя светлина, за да намали дразнене на очите

• Лесна подредба на софтуера чрез Dell Display Manager, за да организирате едновременно множество приложения при изпълнение на повече от една задача

• Тригодишната услуга Advanced Exchange Service на Dell

"Като една от най-любимите световни марки за производство на монитори, Dell продължава с въвеждането на иновации в продуктите си. Още веднъж сме надскочили възможностите на дисплей технологиите, за да доставим първия 49-инчов QHD монитор в света. Този нов монитор предлага вълнуващо панорамно изживяване, без компромис в дизайна или функционалността.", каза Кърк Шел, старши вицепрезидент на Dell Displays & Engineering. "Този революционен 49-инчов извит монитор е насочен към повишаване на продуктивността и работата на потребителите, работещи на бюро, като финансови търговци, банкери, творчески екипи и инженери. С новото семейство UltraSharp ние оставаме отдадени в предоставянето на най-доброто, за да удовлетворим нуждите за визуализация на нашите търговски клиенти."

Dell UltraSharp 49 Curved Monitor (U4919DW) първият в света 49-инчов QHD монитор

Dell представя първият в света 49-инчов извит QHD монитор с революционното ултра-широко съотношение 32:9 за безпроблемна многоекранна производителност. Предлагайки невероятно изживяване, мониторът е идеален заместител на два 27-инчови QHD монитора. Голямото екранно пространство с резолюция 5120 х 1440 и IPS технология позволява на потребителите да виждат по-голямо съдържание и фини детайли благодарение на качествените цветове от всеки ъгъл.

Мониторът Dell UltraSharp 32 4K USB-C (U3219Q) предлага блестящи цветове и яснота

Ultra HD 4K резолюция на монитора Dell UltraSharp 32 4K е 4 пъти по-детайлна от Full HD. Сертифицираният по спецификацията DisplayHDR™ от VESA монитор поддържа HDR видео възпроизвеждане на съдържание. Изображенията в реални цветове разкриват труднозабележими до този момент детайли, благодарение на 400 нита яркост и дълбочина от 1,07 милиарда цвята. InfinityEdge допълва монитора за още по-добра картина при гледане.

Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Monitor (U3419W) осигурява страхотна картина и изпълнение

Ултра широкият 34-инчов извит екран на Dell UltraSharp 34 Curved USB-C със съотношение на картината 21:9 предлага голямо екранно пространство, идеално за вършене на няколко дейности едновременно. Вградените двойни 9W високоговорители допълват преживяването от гледна точка на звука.

 

Dell UltraSharp 24 и 27 USB-C монитори (U2419HC and U2719DC)

Dell UltraSharp 24 и 27 USB-C разполагат с тънка рамка и малка основа на монитора, за да оптимизират пространството на бюрото - перфектно за малките съвременни офисни пространства. Новите 24 (FHD) и 27-инчови (QHD) монитори идват с две различни опции – с или без възможност за USB-C свързване.