Най-мащабния форум за софтуерни разработчици GlobalTech Summit- с безплатен билет
Секция: Технологии
16 Ноември 2018 17:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-мащабния форум за софтуерни разработчици GlobalTech Summit- с безплатен билет

/КРОСС/ Java2Days и CodeMonsters - конференциите за разработка на софтуер, които формират най-мащабното събитие за програмиране и технологии в страната, обявиха безплатен вход за професионалисти и ентусиасти.

Специалният билет се  нарича “Explorer Pass” и вече е достъпен. Той дава възможност на желаещите да се потопят в атмосферата на целия форум GlobalTech Summit, под чиято шапка се провеждат и конференциите за разработчици. Всеки, регистрирал се за “Explorer Pass”, ще получи достъп до лекции на водещи имена в областта на разработката на софтуер.

По време на официалното откриване световно известни мениджъри ще представят бъдещето на разработката на софтуер - от навлизането на изкуствен интелект до предизвикателства, свързани със сигурността, IoT (Интернет на нещата). След това посетителите ще имат възможност да се включат в различни технологични дискусии, които представят теми като бъдещето на водещи технологии и платформи за разработка на софтуер, създаване на сигурен код, блокчейн, създаване на софтуер за автономни автомобили, смарт технологии, чатботове и други.

Програмата включва още панели с водещи експерти в областта на човешките ресурси, на които присъстващите ще могат директно да задават своите въпроси и да получат информация как се селектират кандидатите по CV, какво е най-важното по време на интервю, какви са бонусните схеми и, разбира се, ТОП съвети за успешно развитие в технологичния бранш.

 

За предприемачите са предвидени дискусии с мениджъри от водещи технологични компании, както и с инвеститори от Силициевата долина.

 

Събитията дават достъп до и специалните зони “Community Zone”, “Tools & Platforms” и #JobsAhead. Пространството “Community Zone” е място, където посетителите могат да се запознаят с представители на технологичните общности в страната и чужбина, да се срещнат със съмишленици и да разширят контактите си. “Tools & Platfoms” ще даде възможност на посетителите да тестват различни средства за разработка и да разширят професионалните си познания. #JobsAhead е зона за кариерно развитие, където посетителите ще могат да се информират за отворените позиции и възможности за работа на щандовете на софтуерните компании.

На мястото на събитието ще бъде изградено и споделено работно пространство в партньорство в водещите co-working центрове в страната. Така посетителите ще имат възможност да поработят между лекциите и да се освежат с кафе и напитки от Re:Charge бара.

Посетителите ще могат да се включат и в множество игри с награди, забавни благотворителни инициативи или просто да поиграят тенис на маса, джага или да покажат гейминг умения.

Безплатният “Explorer” билет е с ограничен тираж и има за цел да запознае посетителите, които до момента не са имали възможност да посетят Java2Days или CodeMonsters, да усетят атмосферата на водещ световен форум и да научат новостите от най-добрите в света. Конференциите предлагат също и платените Economy и Professional билети, които дават достъп до разширена програма, която включва и още професионални лекции, обучения, хакатони, дискусии и социални събития.

Регистрацията е отворена на сайтовете на всяко от отделните събития - Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart Tech. За улеснение на желаещите, регистрации се приемат и на е-mail: contact-gts@innovationcenter.tech Последователите на събитията във Facebook и Twitter имат възможност да заявят присъствие или да се информират допълнително чрез директни съобщения.