Асен Митев стана "Мистър Менхънт"
Секция: Шоубизнес
16 Ноември 2018 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Асен Митев стана "Мистър Менхънт"

/КРОСС/ Асен Митев ще представи България на най-престижния мъжки конкурс за красота в световен мащаб - Manhunt International, след като спечели "Менхънт България 2018". След по-малко от две седмици той ще замине за Голд Кост, Австралия, за да представи страната ни на световния финал. Голямото събитие е между 26 ноември и 2 декември.

 


Митев, който е известен в шоу средите и като Алехандро се конкурира с още 13 участници. Те дефилираха в три тура - по спортни облекла, бански и официални дрехи. Журито, което определи победителя, беше в състав - звездната диетоложка и риалити звезда Енджи Касабие, бившата Мис България Елена Ангелова, пиарът Атанас Лазаров - организатор на конкурса и лицензианта на марката Ирина Папазова. В избора на новия Менхънт се включиха и представители на модните марки Vilebrequin и Mondo.
Изпълнителите ВенЗи и Арти бяха част от музикалното оформление на събитието в клуб "Олигарх", като поздравиха гостите с последните си хитове. В ролята на водещ перфектно се справи Деси Цонева.