Сестрата на Бойко Борисов: И на мен бензинът ми е скъп
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Ноември 2018 10:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сестрата на Бойко Борисов: И на мен бензинът ми е скъп

/КРОСС/ "Когато се разболях, първият човек, на когото се обадих, беше Бойко. Дясната част на тялото ми се парализира. Престанах да усещам ръката и крака си. През деня си бях на работа. Много бързо трябваше да ме оперират". Това заяви в ефира на Нова телевизия сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова.

"Той много ми липсва. По телефона малко по-често се чуваме, но се виждаме на 3-4 месеца. Винаги ми се вижда много уморен. Поскарвам му се, че трябва малко да почива. Напрежението според мен е нечовешко.

Не се намесвам в решенията му, той може ли да се намеси и да ме съветва как да лекувам едно бебе. Това, което постигна във външната политика на България, е неговият най-голям успех. Но разбира се има още много какво да се желае. По природа е много добър човек, много вярва в приятелството. В дадени ситуации се предоверява.

В определени ситуации се е доверил на не дотам правилните хора, това е най-голямата му грешка. В началото моите възприятия бяха съвсем девствени, много нощи не съм спала и плакала заради обидните епитети към него, но в годините човек свиква и си казва: "Айде, пътувайте, аз по-добре знам".

И на мен бензинът ми е много скъп при заплатите, които получавам, има хора, които са прекалено заети в професията си и отглеждането на децата си, за да се озоват на определено място. Животът е едно виенско колело, в един момент си горе, в друг долу.