Кошмар за ПСЖ: Неймар и Мбапе се контузиха
Секция: СПОРТ
21 Ноември 2018 08:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кошмар за ПСЖ: Неймар и Мбапе се контузиха

/КРОСС/ Кошмарна вечер за френския шампион "Пари Сен Жермен". Двете големи звезди в състава на Томас Тухел - Неймар и Мбапе, се контузиха в приятелски мачове, при това само седмица преди сблъсъка с "Ливърпул" в Шампионската лига.

Бразилия победи Камерун с 1:0 в контрола, но започналият като титуляр Неймар получи разтежение и бе заменен принудително още в 6-ата минута на мача, игран в Милтън Кийнс, Англия.

Франция също се наложи с минималното 1:0 над Уругвай. Новината от двубоя на "Стад дьо Франс" в Париж обаче бе травмата на Килиан Мбапе.

В 30-ата минута бързоногият нападател бе изведен сам срещу вратаря на "Ла Селесте" Мартин Кампаня и опита да го финтира. Стражът изби топката с крак, след което препъна Мбапе, който падна лошо на рамото си. Звездата на "петлите" опита да продължи мача, но в крайна сметка се наложи да напусна терена преждевременно.

Неймар и Мбапе предстои да преминат медицински прегледи, но има сериозни съмнения, че Килиан е с извадено рамо. Това със сигурност би му попречило да вземе участие срещу "Ливърпул".