Народните представители от БСП ще представят Визия за България в областите Бургас и Перник
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Ноември 2018 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Народните представители от БСП ще представят Визия за България в областите Бургас и Перник

/КРОСС/ На 22.11.2018 (четвъртък) народните представители от ПГ на „БСП за България” ще представят проекта Визия за България  пред жители на областите Бургас и Перник.

Срещи в област Бургас

От 18:00 ч., в центъра на гр. Приморско, народните представители от ПГ на "БСП за България" Петър Кънев, Георги Йорданов и Таско Ерменков ще се срещнат с обществеността.

От 18:00ч., в зала на Гражданска отбрана, в гр.Камено зам.-председателя на ПГ на левицата Весела Лечева и народните представители Веска Ненчева и Георги Андреев ще представят Визията на левицата.

От 17:30ч., в центъра на Поморие секретарят на групата Филип Попов и депутатите Красимир Янков, Димитър Стоянов и Кристина Сидорова ще разговарят с жители на общината

В залата на хотел "Врис", в гр.Царево, в 18.30 ч. ще започне срещата на  народните представители от ПГ на "БСП за България" Георги Гьоков и Чавдар Велинов с граждани.

От 17:30 ч., в зала "Тракийци", в гр.Средец народните представители от ПГ на "БСП за България" Александър Симов, Валентина Найденова и Кольо Милев ще се разговарят с жители на общината.

Срещи в област Перник

От 10:30 ч., в залата  на Младежкия дом, в град Радомир ще започне срещата на жителите на общината с народните представители от ПГ на "БСП за България" Станислав Владимиров, Любомир Бонев, Валери Жаблянов, Донка Симеонова и Димитър Георгиев.

От 13:00 ч., в заседателна зала, в сградата на община Ковачевци народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев, Донка Симеонова и Димитър Георгиев ще представят Визията пред жители на общината. По-късно, от 17:00 ч. те ще разговарят с жителите на Земен.

На 23.11.2018 г. (петък), от 17.30 ч. зам.-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов и народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев и Иван Ченчев ще представят Визия за България пред жители на общ. Брезник, в кафе „Банката”, в гр. Брезник.