Програма на президента Румен Радев за 22 ноември
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Ноември 2018 18:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Програма на президента Румен Радев за 22 ноември

/КРОСС/ На 22 ноември 2018 г, от 09.30 часа на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще приеме министъра на външните работи на Египет Самех Шукри.

От 11.30 часа, в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 държавният глава ще удостои с орден „Мадарски конник“ първа степен Робърт Сингер – вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Световния еврейски конгрес.

Отличието му се връчва за особени заслуги в сътрудничеството между Световния еврейски конгрес и държавните институции, еврейската общност и гражданското общество в Република България, както и за съществения му принос за развитието на образователните и други дейности на българската еврейска общност.

По-късно през деня, от 16.00 часа на „Дондуков“ 2, президентът ще бъде домакин на церемонията по връчването на тринадесетите годишни награди “Най-голям корпоративен дарител”.

Конкурсът на Българския дарителски форум отличава компаниите в страната, които устойчиво и прозрачно подкрепят значими за обществото инициативи и каузи. Тази година на церемонията ще бъде обявена нова категория „Най-добра програма на местен дарител“, която поставя акцент върху благотворителната подкрепа в местните общности, за да се даде публичност на малките по обем, но със значим принос за местните общности дарителски инвестиции.