Световноизвестната кафе верига Starbucks® откри втория си обект в Пловдив със специални коледни изненади
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Ноември 2018 15:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Световноизвестната кафе верига Starbucks® откри втория си обект в Пловдив със специални коледни изненади

/КРОСС/ Световноизвестната кафе верига Starbucks®, представена в България от AmRest, откри своето второ заведение в Пловдив. Това е тринадесетият обект в страната на прочутия бранд, който тази година чества и своята десетгодишнина в България. Кафенето е разположено в новия мол PLOVDIV PLAZA на ул. „Георги Странски №3, ниво 2 и разполага с търговска площ от 240 кв. м и 124 седящи места. Обектът е отворен за посетители всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.

                         

Новото кафене следва философията на Starbucks® да подкрепя креативността, създавайки уникална атмосфера, която предразполага към общуване и приятно прекарване на свободното време. Интериорният дизайн е разработен ексклузивно за Пловдив с акцент върху градската култура, традициите и историята на бранда. Новият Starbucks® е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за почивка след дълго пазаруване, или работна среща.

„Щастлив съм, че с втория си обект в мол PLOVDIV PLAZA разширяваме присъствието на Starbucks® в най-красивия град на България. Надяваме се да допринесем за истински коледното настроение на пловдивчани, като представим за първи път в града напитки, приготвени от специалния празничен бленд на веригата. Така още повече наши почитатели ще могат да се насладят на кафе напитките ни, както и на уникалното Starbucks® изживяване. Тази година отбелязваме своя десети юбилей. Десетгодишният ни опит ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на Пловдив.“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks® България.

                       

На откриването на второто кафене Starbucks® в Пловдив бяха представени и специалните коледни напитки и сладкиши – Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, горещ шоколад Salted caramel brownie, торта „Червено кадифе“ и още много ароматни изненади.

Коледният дух вече завладя Starbucks® и с нови опаковки и емблематичните червени чаши. Празничното настроение се предава и от баристите на Starbucks®, които по традиция слагат празнични червени престилки през месеците до Нова година. Лимитираната серия на легендарната червена чаша във вариант за многократна употреба влиза в продажба от първи декември и ще даде възможност на всички кафе любители не само да опитат любимите си вкусове и аромати, но и да направят нещо повече за отговорното опазване на околната среда.

Повече вкус в ежедневието и настроение за предстоящите празници носи специалният коледен бленд кафе за годината – специално отгледан и отлежавал пет години сорт Суматра с несравним, богат и дълготраен вкус.