Безжичното зарядно за Huawei Mate 20 Pro вече е на българския пазар
Секция: Технологии
26 Ноември 2018 13:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безжичното зарядно за Huawei Mate 20 Pro вече е на българския пазар

/КРОСС/ Иновативното ултрабързо безжично зарядно устройство Huawei Wireless SuperCharge, предназначено за новия флагман на глобалния бранд Mate 20 Pro, вече е достъпно за българските потребители. Аксесоарът, който допринася за още по-голямо удобство в изпозването на Huawei Mate 20 Pro, вече може да се намери във веригата Технополис, скоро в Техномаркет и след средата на декември и в търговската мрежа на Теленор.
Huawei Wireless SuperCharge работи с мощност 15W, съизмерима със стандартното жично зареждане на други производители. Това го прави най-бързото безжично зарядно устройство в света. То може да зарежда безжично Mate 20 Pro, като при използване на този метод батериятата на флагмана с капацитет цели 4200mAh се зарежда от 0 до 30% в рамките на 30 минути. Huawei издига технологията за безжично зареждане до качествено ново ниво на потребителско изживяване и с предлагането на "Wireless Reverse Charging", което позволява изумителният капацитет на батерията на Mate 20 Pro да бъде споделян безжично с други устройства. Това на практика означава, че самият Mate 20 Pro се превръща в безжично зарядно, с което можете да зареждате безжичните си аксесоари или смартфоните на приятелите си, които поддържат безжично зареждане, просто като го допрете до тях.
Ултрабързото безжично зареждане е част от цялостния фокус на Huawei към разработване на технологии за по-дълъг живот на батерията и по-бързо и удобно зареждане на свръхмощните съвременни флагмани. Huawei Mate 20 Pro е рекордьор и в жичното зареждане, със зарядно с мощност 40W, близко до това на лаптоп, и сертифицирано за безопасност от TUV. С него батерията за 30 минути се зарежда от 0 до 70%, което е напълно достатъчно за един пълноценен ден на работа и забавление.