Полицаи разбиха погрешка апартамента на пенсионери при спецакция в Бургас
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Ноември 2018 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Полицаи разбиха погрешка апартамента на пенсионери при спецакция в Бургас

/КРОСС/ Зрелищна спецакция в Бургас и София: 20 души бяха арестувани за разпространение на наркотици, униформени обискираха и фен клуба на "Левски" в Бургас. Сред задържаните е и Тодор Атанасов, известен като Томи Черния. Погрешка служителите на реда нахлуха и в апартаментите на случайни граждани по време на арестите.

Вчера чух удар по вратата. Станах веднага и тръгнах да видя какво става. Реших, че някой разбива входната врата. Когато отворих, видях мъже с черни качулки. Единият ми се разкрещя и каза да легна на земята. Той светеше с фенерче в лицето ми. Видях, че са разбили една врата на етажа. Долу на земята имаше кози крак, а едно от момчетата държеше огромен чук, разказа Йонка Манолова. Тя сподели, че до последно не е била сигурна дали това наистина са били полицаи, защото никой не е показал документи. След спецакцията съпругът на Манолова е с високо кръвно и пие хапчета.

Имало е информация, че лицето може да се укрива и на трите адреса. Затова е назначена проверка, която да изясни фактите и обстоятелствата по случая. Служителите са били инструктирани какви действия могат да извършват. Фактът, че са притеснени граждани е обезпокоителен. Изпратени са служители, които да възстановят нанесените щети. Гражданите приеха помощта, като ни съдействат, заяви заместник-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.