Мъж загина при катастрофа на пътя Елхово-ГКПП Лесово
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Ноември 2018 10:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мъж загина при катастрофа на пътя Елхово-ГКПП Лесово

/КРОСС/ Мъж е загинал при пътен инцидент на път I- 7 след Елхово, съобщават от МВР. Сигналът е подаден малко след 6.30 часа. По първоначални данни на път I- 7 след град Елхово в посока ГКПП - Лесово са се ударили кола и тежкотоварен автомобил. В резултат на удара е загинал водачът на лекия автомобил. Към момента на местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действия.

Движението в участъка е ограничено и се регулира от служители на „Пътна полиция". Товарните автомобили е необходимо да изчакат временно на място, а водачите на леки автомобили могат да ползват обходен маршрут: Княжево - Тополовград - Голям Манастир - Малък Манастир - Изгрев - Елхово, спазвайки указанията на пътните полицаи.

На слизане на автомагистрала "Хемус" от Ботевград водачите на автомобили трябва да бъдат внимателни, защото там са спрени всички ТИР-ове, за да бъде почистено пътното платно.Заради катастрофа между два товарни автомобила временно е затворен пътят В. Търново - Русе, в района на с. Поликраище, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново. Пострадали няма. В Прохода на Републиката, в района на разклона за с. Нацовци са закъсали три товарни автомобила, движението се регулира от екипи на " Пътна полиция". В област В. Търново движението се извършва при зимни условия.