Филип Морис представи IQOS 3 И IQOS 3 MULTI в България
Секция: ИКОНОМИКА
28 Ноември 2018 11:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Филип Морис представи  IQOS 3 И IQOS 3 MULTI в България

/КРОСС/ Само месец след световната премиера в Япония, IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха официално представени и в България на събитие, състояло се на 27-и ноември в София.

Събитието също отбеляза 1 година от стъпването на IQOS в страната и събра над 700 съмишленици на идеята за ускоряване на промяната към бездимна среда в България и почитатели на революционната технология с бранда IQOS. Сред гостите бяха най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, науката, медиите и редица популярни лица.

От компанията подчертаха, че новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са разработени на базата на получената обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които днес се предлага IQOS. Новите устройства са с подобрен дизайн и функционалности - те са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба.
Това, което е запазено при новата серия IQOS 3 е първокласната технология на Филип Морис за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето, както и продължаващите научни изследвания, които вече доказаха намаленото образуване на вредни токсични вещества и които имат за цел да докажат намаления риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари.

„България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер." заяви генералният мениджър Джордж Маргонис по време на официалното откриване.

В своето кратко изявление, Джордж Маргонис сподели, че като всеки новаторски продукт и IQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. „IQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим.", допълни генералният мениджър на Филип Морис.

 

***
Филип Морис Интернешънъл инвестира повече от 12 години над 4,5 млрд. долара в разработката, научните изследвания и производството на продукти с намален риск, за да осигури по-добра алтернатива на пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат. Вече близо 6 милиона от тях са преминалите към бездимни продукти на компанията, като всеки ден около 10 000 души спират да пушат и избират системата за нагряване на тютюн IQOS.

С пускането на новата подобрена серия IQOS 3, компанията затвърждава мисията си и амбицията си за ускоряване на промяната към бъдеще без дим, като предоставя възможности за избор на пълнолетните пушачи за по-малко рискови алтернативи от конвенционалните цигари.

 

Снимки от представенето