Цеци Красимирова се сгоди за милионер
Секция: Шоубизнес
08 Декември 2018 11:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Цеци Красимирова се сгоди за милионер

/КРООСС/Брюнетката каза „Да" на любимия си - богаташа Майкъл Струмейтис, на годишнината от смъртта на голямата си любов - Самоковеца, съобщава вестник "Телеграф".

Цеци Красимирова сама разкри щастливата вест, като публикува снимка в социалната мрежа Инстаграм с невероятен годежен пръстен с огромен диамант. Връзката на Цеци и Майкъл датира от години.

Именно той й подари къщата в Барселона. После двамата се разделиха и всеки изживя други любовни трепети, а името на Красимирова бе свързвано с това на австрийския милиардер Дитрих Матешиц. Тя бе забелязана на неговия частен остров от архипелага Фиджи, летя на неговия самолет. Но там е била със Струмейтис. Няколко дни по-късно двамата се сгодяват.

Заветното предложение Красимирова получава на най-болезнената дата от своя живот - 15 години от убийството на Косьо Самоковеца, който бе застрелян на площад „Дам" в Амстердам. Ликвидиран е на улицата, след като излиза от бижутерски магазин. С него е манекенката Цеци Красимирова, която е ранена в челото от рикоширал куршум. Преди Самоковеца Цеци изживява дълга и страстна любов с непознат мъж, от когото ражда дъщеря си Джудит едва на 17 години.