Ida Corr идва с Fedde Le Grand за Коледа в двореца
Секция: Шоубизнес
10 Декември 2018 11:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ida Corr идва с Fedde Le Grand за Коледа в двореца

/КРОСС/ С наближаването на едно от най-чаканите събития за годината SOLAR Christmas, организаторите обявиха и артистите, които ще се качат на сцената в НДК, заедно с Fedde Le Grand. На 22 декември, в мраморното фоайе на двореца ще видим датската певица Ida Corr, както и един от бившите резиденти на YALTA CLUB, Juan Alvarez, който се завръща в България от Лондон специално за събитието. Тримата артисти ще се качат на сцена с 360-градусов дансинг на нестандартната локация - мраморното фоайе на НДК.

Ida Corr е много приятна и подходяща изненада в лайнъпа на коледното издание на SOLAR. Магнетичната датчанка набра популярност още с дебютния си албум Streetdiva от 2005 год., както и с последвалия Robosoul през следващата година. След създаването на специалната песен Mirror 07-07-07 в колаборация с Fedde Le Grand, името ѝ става познато и извън Дания. Вторият им съвместен проект, сингълът Let Me Think About It, който е продуциран от холандския диджей, достига до целия свят. Комбинацията от соул и хаус превръща парчето в най-продавания сингъл извън Дания от датски изпълнител, печели първо място в класацията на Billboard Hot Dance Airplay и завладява сърцата на милиони души по целия свят. Ride My Tempo от 2009 год. е следващият и изключително успешен сингъл, последван от многобройни хитове през годините. Колаборациите и с Fedde le Grand също не приключват и тя взема участие в сингъла Firestarter oт миналогодишния албум на Fedde, който очакваме да чуем на 22 декември.

Зад пулта, ще видим и един дългогодишен приятел на YALTA CLUB и на българската електронна сцена. Juan Alvarez е познат като един от най-дългогодишните резиденти на клуба. Диджеят, чиито сетове са подгрявали легенди като Tiësto, Mark Knight, Pete Tong и Victor Calderon ще се завърне от Великобритания, специално за SOLAR Christmas, за да ни припомни уникалните си селекции.

Локацията на събитието е още една предпоставка за нестандартно изживяване. SOLAR Christmas ще се проведе на специално изградена платформа с 360-градусов дансинг, превръщайки мраморното фоайе в едно уникално, парти място.

Билети за SOLAR Christmas може да намерите в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цена от 50 лв.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.