Талантът на "Еврофутбол" Таня Звискова с национален рекорд по спортна стрелба
Секция: СПОРТ
10 Декември 2018 11:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Талантът на "Еврофутбол" Таня Звискова с национален рекорд по спортна стрелба

/КРОСС/ Спортният талант на „Еврофутбол" Таня Звискова постави нов национален рекорд с резултат 626.5 т. в дисциплината 60 изстрела с въздушна пушка на 10 м. Високото постижение класира Таня първа на квалификациите при жените на 43-ия международен турнир по спортна стрелба „Гран При на Белград". Състезанието се проведе от 7 до 9 декември в столицата на Сърбия.
За съжаление, талантът на „Еврофутбол" не се представи толкова успешно на финала и завърши на 8-о място. Тя взе участие и при смесените отбори, където с партньора й Антон Ризов се класираха на 15-о място с общ резултат 825.7 т.
Дебют в мъжкия национален отбор по биатлон записа спортният талант на „Еврофутбол" Кристиян Стоянов. Той участва в дисциплината спринт на 10 км и финишира на 97-о място в първия старт от новия сезон на Световната купа по биатлон в Поклюка - Словения. Кристиян изостана с 3:16,4 мин. от победителя Йоханес Бьо, който измина дистанцията за 23:46,3 минути.
Антон Синапов, миналогодишен талант на „Еврофутбол", завърши на 19-о място в индивидуалната дисциплина на 20 км, като допусна само една грешка в последната от четирите си стрелби и измина трасето за 49:19.6 минути. Другите българи, сред които спортният талант на „Еврофутбол" Димитър Герджиков, останаха по-назад. Митко е 103-и с шест пропуснати мишени и пасив от 9:48.5 минути.
Талантът Даниела Кадева завърши на 94-о място в спринта на 7.5 км при жените и на 85-а позиция на 15 км.
Иван Банчев - талант на „Еврофутбол" в стрелбата с лък, спечели два златни медала на турнира „Дунавски стрели" - Русе. Той се състезава в олимпийския стил за мъже, като стана първи и индивидуално, и отборно.
„Еврофутбол" желае още много успехи на спортните си таланти!