Министерството на туризма ще връчи третите Годишни награди на 11 декември
Секция: Туризъм
11 Декември 2018 07:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Министерството на туризма ще връчи третите Годишни награди на 11 декември

/КРОСС/ Министерството на туризма ще връчи третите Годишни награди в туризма. Официалната церемония ще се състои на 11 декември 2018 г. в София. Събитието ще започне в 18:30 часа, в зала „Концертна" на Централния военен клуб.
Домакин на церемонията е министърът на туризма Николина Ангелкова, сред официалните гости ще са председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева, министрите на труда и социалната политика Бисер Петков и на младежта и спорта Красен Кралев. На събитието ще присъстват още посланици, народни представители, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, работодатели, медии и др.
Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 13 ноември и продължи до 5 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.