Предстоящи събития в страната на 13 декември
Секция: Предстоящи събития
13 Декември 2018 07:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 13 декември

/КРОСС/София.
От 10.30 часа по инициатива на президента Румен Радев в президентската институция ще се проведе дискусия на тема „Избори - прозрачност и доверие".

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще започне седмичното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Сердика" на хотел „Централ" Прокуратурата на Република България организира заключителна конференция по проект за въвеждане на електронното правосъдие.

***
София.
От 11.00 часа в зала 6 на НДК ще се състои церемонията „Полицай на годината".

***
София.
От 11.00 часа в Гранд хотел София ще се състои церемония, на която Световната федерация по борба UWW и Българският олимпийски комитет ще наградят двукратния олимпийски шампион Боян Радев по повод 50 години от спечелването на втория златен олимпийски медал от игрите Мексико 1968.

***
София.
От 11.00 часа в зала „Проф. Марин Дринов" на Българската академия на науките. Директорът на Института по минералогия и кристалография „Акад. Иван Костов" проф. д-р Росица Николова ще представи дейността на Института. Събитието е част от кампанията „БАН представя своите институти". Кампанията ще продължи в сградата на Института по минералогия и кристалография на ул. „Акад. Георги Бончев", бл. 107. От 14 до 16 ч. вратите на лабораториите ще бъдат отворени за посетителите, които ще имат възможността да видят различни демонстрации.
***
София.
От 14.00 часа в Многофункционалната зала на Националната спортна академия „Васил Левски" ще се проведе церемонията „Спортист на годината на НСА".

***
София.
От 17.00 часа в зала „Рубин" на хотел „Рамада София" за 15-та поредна година Агенцията по заетостта организира своя традиционния форум „Работодател на годината", за да отличи най-успешните си партньори сред работодателите. В събитието ще вземе участие министърът на труда и социалната политика Бисер Петков.

***
Пловдив.
От 17.30 часа в хотел „Тримонциум" ще бъде представена появи биографичната книга „Христо Стоичков. Историята".

***
Поморие.
От 11.30 часа в Гранд хотел „Поморие" заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще съпредседателства заседание на Комитета за наблюдение на Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg - ИПП България - Турция 2014 - 2020 г.

***
Разград.
От 11.00 часа, в зала 712 етаж 7 в административната сграда на Областна администрация Разград ще се отворят ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Инженеринг - проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор при консервация, реставрация и адаптация на Ибрахим Паша джамия в Разград".

***
Сливен.
От 09.00 часа, в зала „Май" на Община Сливен, ще се състои редовно заседание на Общинския съвет.

***
Чепеларе.
От 11.00 до 13.00 часа за пореден път жителите на Чепеларе организират протест в защита на Районната прокуратура в града. Място на протеста е на пешеходната пътека преди входа на ПГ „Никола Вапцаров" в Чепеларе, като се предвижда пълна блокада на главния път Смолян - Пловдив.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на ПК „Култура, културно-историческо наследство, туризъм, интеграционна политика и вероизповедания".

***
Шумен.
От 11.00 часа в офиса на Областен информационен център - Шумен ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Шумен", финансиран по ОП „Добро управление".

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще заседава ПК „Просвета, образование и наука".

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала 203 на общината ще заседава ПК „Териториално развитие и селищно устройство".