Клиника в МБАЛ ''Света София'' ще носи името на Христо Стоичков.
Секция: Здраве
13 Декември 2018 13:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Клиника в МБАЛ ''Света София'' ще носи името на Христо Стоичков.

/КРОСС/ Клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ ''Света София'' ще носи името на Христо Стоичков. Най-успешният български футболист ще посети Корпус 2 на болницата на 14-ти декември (петък) от 9.30 ч. за да пожелае успех в работата на екипа на клиниката.
"Идеята клиниката да носи името на великия Стоичков се роди преди малко повече от месец'', разказва д-р Христо Мазнейков. Началникът на клиниката по ортопедия и травматология и Камата са приятели от години. След поредната им среща Стоичков написа в социалните мрежи за д-р Мазнейков: ''Аз никога не съм се съмнявал, че това което започваш ще го оставиш. Затова, което си направил, което правиш и което ще направиш ще остане в историята, която моят приятел д-р Христо Мазнейков твори за България. Обичам те, както ти мен!", сподели любимеца с номер 8. Развълнуван от поредното признание д-р Мазнейков отвърна, че клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ "Света София" ще се казва Христо Стоичков.
Най-успешният български футболист е в родината си за да представи биографията си "Историята". Въпреки натоварената си програма от посещения в различни градове легендата Стоичков ще уважи и екипа на МБАЛ ''Света София''.