Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Декември 2018 07:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

/КРОСС/Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък. Информацията за изчезването на Тодор Николов беше разпространена вчера. Липсва и личният му автомобил, трите му мобилни телефона били изключени. Мъжът е разведен и живеел със сестра си в Бузовград.

Повече от 40 часа липсва информация относно местонахождението на Тодор Николов. Допълнително се притесняваме, че липсва служебното му оръжие от касата на служителя, каза директорът на ОДМВР - Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. От момента, в който началникът на районното ме информира за случая съм разпоредил в Районното управление в Казанлък да бъде сформиран Оперативен щаб, който да планира, организира и проведе издирвателни мероприятия, за да установим местонахождението на колегата, добави той. Към настоящия момент няма положителен резултат. От вчера колегите от Районно управление - Казанлък са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че евентуално могат да бъдат посетени от колегата, коментира още Георги Хаджиев. Предстои да бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме един проведен разговор вчера от 16.20 часа. От тогава и трите телефона, за които имаме информация, са изключени",

Няма информация дали Тодор Николов е имал някакви лични проблеми. Проведени са разговори с негови близки и познати. Според негови колеги не е имало някакви индикации за промени в поведението му.