130 души получават безплатни билети от БДЖ по повод 130-годишнината на компаниятя
Секция: ИКОНОМИКА
14 Декември 2018 13:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
130 души получават безплатни билети от БДЖ по повод 130-годишнината на компаниятя

/КРОСС/ В централната офис сграда на „БДЖ-Пътнически превози" ЕООД бяха избрани печелившите участници в анкетата по повод 130 години от създаването на БДЖ. Тегленето на 130-те печеливши, които ще получат безплатен билет за пътуване с влак, се проведе от специално създадена комисия в присъствието на нотариус.

Инициативата предизвика голям интерес, като регистрациите в анкетата за периода от 8-и октомври до 30-и ноември достигнаха до 3251 участници. От тях на лотариен принцип бяха изтеглени 130, които печелят по един двупосочен билет за пътуване в първа класа във влак по произволно избран от тях маршрут. Пътуването може да бъде осъществено до края на 2019 г. с всички влакове, които се движат на територията на страната.

До края на 2018 г. всеки един от печелившите 130 участници ще получи по електронната поща подробна информация за реда и начина, по който ще може да заяви предварително своето пътуване.

Списъкът с имената на 130-те печеливши в анкетата е публикуван на официалната страница на националния железопътен превозвач на следния линк: http://www.bdz.bg/bg/novini/izbrani-sa-pechelivshite-uchastnici-v-anketata-po-povod-130-godini-ot-suzdavaneto-na-bdj.html