Намериха мъртъв шефа на КАТ Казанлък
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Декември 2018 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Намериха мъртъв шефа на КАТ Казанлък

/КРОСС/ Изчезналият шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов е намерен застрелян, потвърдиха от МВР. За момента /13,35 часа/ не се съобщава дали е бил застрелян или се е самоубил. Не се съобщава и дали оръжието му е било открито.

Информацията за изчезването му беше разпространена в четвъртък. Той е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. Именно тя подала сигнал за изчезването му. Оказа, че липсва служебното му оръжие от касата.

Проведени са разговри с негови близки и познати. Според негови колеги не е имало някакви индикации за промени в поведението му. По-рано тази сутрин стана ясно, че изчезналият началник на КАТ - Казанлък Тодор Николов е имал сърдечни проблеми, предстояли му прегледи и те са били причина за промяна на поведението му през последните седмици. Това стана ясно от думите на началника на районното управление на МВР в Казанлък Стойчо Крачолов, който говори пред bTV.

Той отрече да е имал служебни проблеми.От вчера полицаи от районното управление в Казанлък са обходили всички маршрути, за които има данни, че могат да бъдат посетени от Николов. Ще бъдат проверени и всички камери на входовете и изходите на града.

Николов е обявен за издирване, включително автомобилът и служебното му оръжие.