JYSK България откри своя първи магазин в Русе
Секция: ИКОНОМИКА
14 Декември 2018 14:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
JYSK България откри своя първи магазин в Русе

/КРОСС/ JYSK България отвори врати на своя първи магазин и в град Русе. За по-малко от 6 месеца веригата откри общо 7 свои обекта, като последните 3 от тях бяха в Северна България - Русе, Монтана и Видин. Новооткритият JYSK в „Града на свободния дух" се намира на бул. „Липник" 113 А и е 25-ят магазин на веригата в у нас.

JYSK България продължава успешно да следва плановете си за развитие в страната, които обяви в началото на лятото, когато от мениджмънта на компанията заявиха, че до края на 2019 г. се планира почти двойно увеличаване на обектите у нас (тогава все още 18), както и официалното откриване на логистичния център в Божурище, планирано за първата половина на следващата година.

В първите 4 дни на откриването в Русе, традиционно, ще има специални подаръци за всеки първи 100 клиента на JYSK Русе, направили покупка на стойност минимум 20 лв. - възглавници (четвъртък), одеяла (петък), рамки за снимки (събота) и коледни елфи (неделя).

„За нас това е един своеобразен юбилей, предвид 25-ят обект, който откриваме в България. Радваме се, че успяхме да го направим точно преди Коледа, за да добавим от нашето hygge към празничното настроение на русенци. Надявам се, че вдъхновим жителите на града и с нашите предложения за подарък по повод предстоящите празници.", сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

"Празничното настроение днес за русенци със сигурност носи и малко скандинавски привкус. Щастлив съм, че 25-ят магазин на JYSK е именно в Русе, който определено е един от основните градове в региона, допринасящи за общото икономическо развитие на Северна България. Сигурен съм, че това ще и още един повод да посрещнем в града и жителите на близките градове от северната ни съседка Румъния. Служителите на магазина ни в Русе са готови да посрещнат своите посетители с усмивка и готовност да съдействат за най-добрия избор на матраци, завивки, мебели и декорация за дома, както и да информират любителите на скандинавския дизайн за най-актуалните празнични намаления в JYSK.", каза по повод новия магазин Иво Карачоров, регионален управител на JYSK България.

Веригата магазини планира откриването на още поне 5 магазина през 2019 г. в България.