Шефът на КАТ - Казанлък се е самоубил с един изстрел в слепоочието
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Декември 2018 17:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шефът на КАТ - Казанлък се е самоубил с един изстрел в слепоочието

/КРОСС/ Шефът на КАТ - Казанлък Тодор Николов се е самоубил с един изстрел в слепоочието със служебния си пистолет. Това каза пред журналисти окръжният прокурор Дичо Атанасов във връзка с намереното тяло на началника на КАТ - Казанлък. Намерено е оръжието на самоубийството.

В момента изваждат тялото на мъжа.

От Районна прокуратура-Казанлък уточниха още, че се води разследване по досъдебно производство за престъпление по чл. 127 ал. 1 от Наказателния кодекс - който, по какъвто и да е начин, подпомогне или склони другиго към самоубийство и последва такова.В хода на досъдебното производство ще се събират доказателства по установяване на всички факти и обстоятелства по случая.

В момента се извършва оглед на местопроизшествие от следовател в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура -Стара Загора, като участва и съдебен лекар. По досъдебното производство предстои назначаване на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други действия за установяване на цялостната фактическа обстановка. На местопроизшествието са Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора, и Таня Димитрова, районен прокурор на Казанлък.

Припомняме, че тялото бе открито към 13.00 часа, в местност в близост до с. Бузовград.