МП представя анализ да прилагането на НК
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Декември 2018 10:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
МП представя анализ да прилагането на НК

/КРОСС/ Анализ на прилагането на Наказателния кодекс в България и на ефективността на наказателната политика в страната ще бъде представен утре, 18 декември 2018 г., от 09,30 часа в Бизнес Център Хемус, гр. София.
Данните ще бъдат представени в рамките на национална конференция на тема „Наказателната политика в България: динамика и предизвикателства", която ще бъде открита от заместник-министърът на правосъдието Евгени Стоянов.
Изследването, което е поръчано от Министерството на правосъдието по проект „Нова концепция за наказателната политика" финансиран по Оперативна програма „Добро управление", е изготвено от ЕСТАТ ООД.
Участие в дискусията ще вземат представители на Министерството на правосъдието, Висшият съдебен съвет, Върховният касационен съд, Министерството на вътрешните работи, Комисията по помилването към Президента на България, адвокати, работещи в областта на наказателното производство, представители на окръжните и апелативни съдилища от страната, неправителствени и професионални организации, и други.