Задържаният за убийството на жена в столичен хотел има психически отклонения
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Декември 2018 15:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задържаният за убийството на жена в столичен хотел има психически отклонения

/КРОСС/ Мъжът, задържан за убийството на 24-годишна жена в столичен хотел, има психически отклонения. Това съобщи началникът на Първо РПУ в София Калоян Милтенов. Той допълни, че предстоят експертизи, които да докажат дали 37-годишният човек е бил под влияние на алкохол или наркотици.

Сутринта в 7.30 ч. в районното се получава сигнал от рецепционистката на хотела, че има лице със съмнително поведение. Изпращаме наш автопатрул, който установява въпросното лице - следи от борба по него. Вследствие на съобразителността на патрула се установява, че в една от стаите има починало лице. Тя се е настанила на 15-и, той не е настанен официално. Криминално проявен е, има и данни, че има психически отклонения", съобщи началникът на Първо РПУ в София Калоян Милтенов.

24-годишна жена беше намерена тази сутрин убита в хотелска стая в центъра на София.

По информация на "Хоризонт" за престъплението е задържан 37-годишният мъж Димитър Ръжев. Той е криминално проявен - преди години има регистрация за грабеж и притежание на фалшиви пари, родом е от Пловдив.

Ръжев е задържан на рецепцията на хотела, а по думите на полицаите, той е бил във видимо неадекватно състояние. На мястото се извършват огледи и обиски за наркотици. Причините за тежкото престъпление се изясняват.