Предстоящи събития в страната на 18 декември
Секция: Предстоящи събития
18 Декември 2018 07:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 18 декември

/КРОСС/ София.
От 09.30 часа в Бизнес Център Хемус ще се състои национална конференция на тема „Наказателната политика в България: динамика и предизвикателства", на която ще бъде представен анализ на прилагането на Наказателния кодекс в България и на ефективността на наказателната политика. Конференцията ще бъде открита от заместник-министърът на правосъдието Евгени Стоянов.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на тема „Иванчева, Петрова, обвинението и Младост - осем месеца по-късно". Участници в събитието ще са адвокат Ирен Савова, Евгения Каменова, бивш началник отдел „Управление на общинската собственост и жилищния фонд" в Община „Младост" архитект Николай Веселинов и др.

***
София.
От 11.00 часа в Министерски съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

***
София.
От 11.00 часа във II САГБАЛ „Шейново" ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени за постигнатите резултати през годината по проект, насочен към семейства с преждевременно и рисково родени (недоносени) деца.

***
София.
От 12.00 часа в Американския център на Столична библиотека, пл. „Славейков" 4А, ще се състоят петите „Годишни награди" на Столична библиотека 2018. На събитието ще присъства заместник-кметът на Столична община доц. д-р Тодор Чобанов.

***
София.
От 15.00 до17.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. „Леге" 10, етаж 1, народният представител от „БСП за България" Николай Цонков и общинският съветник Иван Таков ще проведат приемна за граждани.

***
София.
От 16.30 часа пред храм „Св. Неделя" правителството на Москва ще дари коледна елха за град София. В тържеството ще вземат участие ученици от училището към Посолството и СОУ № 33 „А. Пушкин", както и Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров и представители на
Столичната община.

***
София.
В 18.00 часа в галерия „Сан Стефано" Вежди Рашидов ще открие изложба „Скулптури и акварели". Темата на експозицията е „Пейзажът в акварела и главата в скулптурата".

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще бъде представен филмът „Тихият ангел".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в зала „Скаптопара" ще се проведе официална церемония по награждаване за 10-те най-добри спортисти.

***
Бургас
От 09.00 часа в залата на Културен дом на Нефтохимика НХК ще се проведе Общински съвет.

***
Бургас
В 10.30 часа в храм " Св. Св. Кирил и Методий" Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий ще отправи РОЖДЕСТВЕНСКОТО си ПОСЛАНИЕ до клира и православните християни.

***
Видин.
Омбудсманът Мая Манолова организира приемни за граждани във всички общини на област Видин.

***
Добрич.
От 11.00 часа в сградата на ОДМВР - Добрич ще се проведе брифинг.

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще се състои заседание на Общинския съвет.

***
Стара Загора.
От 14.15 часа в офиса на Областен информационен център - Стара Загора ще се състои последната за годината работна среща на тема: „Изпълнение на оперативните програми в Югоизточен район за планиране към декември 2018".

***
Шумен.
От 9.00 часа в зала 304 ще се проведе заседание на ПК „Младежки дейности и спорт".

***
Шумен.
От 10.00 часа в стая 203 на общината ще се проведе брифинг.

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на ПК „Европейски проекти, международно сътрудничество и взаимодействие с НПО"

***
Ямбол.
От 11.00 часа в Градския парк (пространството след обновения централен мост) ще се проведе съвместно събитие: „Туристически обекти в Одринския регион" от представители на Община Одрин.