Новата линия ULTRA монитори на LG ще бъдат представени по време на CES
Секция: Технологии
21 Декември 2018 12:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Новата линия ULTRA монитори на LG ще бъдат представени по време на CES

/КРОСС/ По време на CES следващия месец, LG Electronics (LG) ще представи най-новите Ultra монитори, които включват както изключително продуктивния UltraWide, така и подходящия за геймъри UltraGear.

Въз основа на репутацията си на водещ иноватор в категорията монитори UltraWide (със съотношение 21:9 и по-високо), впечатляващият, нов, 49-инчов LG UltraWide монитор (модел 49WL95) е създаден, за да повиши продуктивността при всяка задача докато последният модел LG UltraGear Gaming монитор (модел 38GL950G) комбинира доброто качество на картината с бързата скорост, за да предостави невероятно преживяване на любителите на игри.

2019 LG UltraWide Монитор
Най-новият UltraWide монитор на LG, който притежава огромен извит дисплей, осигурява невероятно качество на картината. С помощта на кинематографичната си скала, LG 49WL95 е висококачествено решение, което замества тромавата мултиекранна настройка. Допълнителното пространство, което осигурява 49-инчовия дисплей, както и невероятното съотношение прави LG UltraWide идеален за изпълняване на много задачи по едно и също време. С разделителна способност от 5120 x 1440 (еквивалентен на два 27-инчови Quad High Definition поставени един до друг) и 108 пиксела на инч (PPI) осигуряват оптимална яснота на картината, което означава, че документите ще бъдат по-лесни за четене, а видеата и изображенията - по-лесни за редактиране.

UltraWide мониторът на LG е истински инструмент за повишаване на продуктивността. Подхоящ за всякакъв вид работа, този монитор е подходящ за хората, които работят в областта на финансите, IT, дизайна и архитектурата, където се изисква изключителна точност и качество. Използвайки водещата в индустрията технология IPS на LG, най-новият UltraWide монитор предлага невероятно точно възпроизвеждане на цветове, покриващо 99% от цветната скала RGB. С помощта на HDR10, мониторът дава възможност за показване на HDR-активирани игри и видеа.

За да се възползвате максимално от невероятната големина на екрана, мониторът LG UltraWide разполага с режим Picture-by-Picture, за да се вижда едновременно едно до друго съдържанието от няколко източника и да работи с няколко приложения. Dual Controller Software позволява свързване на няколко устройства, които да бъдат управлявани от една единствена клавиатура и мишка, работещи безпроблемно с PBP, за да подобрят работния процес и да повишат ефективността. С USB Type-C, потребителите могат както да прехвърлят данни, така и да зареждат няколко устройства - дори лаптопи - едновременно. Красивият извит дисплей потапя зрителите във филмите, а изчистеният, минималистичен дизайн и тънката метална поставка придават елегантен завършек на цялостния облик.

2019 LG UltraGear гейминг монитор
LG ще представия и новия си Nano IPS UltraGear монитор за геймъри по време на CES, който разполага с поддръжка от NVIDIA G-SYNC и 144Hz скорост на опресняване за играене на всякакви игри без проблеми. Реалистичните изображения с невероятни цветове са стандартни за мониторите с резолюция 3840x1600 и 98% покритие на цветовата гама DCI-P3. UltraGear мониторът е поректиран така, че геймърите да използват цялото съотношение 21:9, извития екран и практически безграничния дизайн. Сферичното осветление, предназначено за завладяваща гейминг атмосфера, предлага до шест различни цветови настройки, които се излъчват от задната страна на монитора и могат да бъдат съобразени с желаието на геймърите и едновременно с това помагат за намаляване на умората в очите.

„LG непрекъснато предлага подобрени монитори на пазара, оборудвани с функции, които са предназначени за различните потребители.", заяви Джанг Ик-хуан, ръководител на IT отдела в LG Home Entertainment Company. „С широк избор от модели, които дават приоритет на продуктивността, качеството на картината и „потапящото изживяване" при играене на игри, все повече потребители определят LG като лидер в иновациите при мониторите."

Посетителите на CES 2019 от 8 до 11 януари могат да посетят щанд #11100 в Конгресния център в Лас Вегас, за да видят отблизо най-новите монитори от LG.

Спецификации: