Георги Гьоков поднесе новогодишни подаръци на децата в Центъра за настаняване от семеен тип
Секция: ПОЛИТИКА
29 Декември 2018 18:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Георги Гьоков поднесе новогодишни подаръци на децата в Центъра за настаняване от семеен тип

/КРОСС/ Народният представител от ПГ на БСП за България Георги Гьоков и социалистите от основна партийна организация „Център", с председател Галина Господинова, традиционно, за пета поредна година, между Коледа и Нова година занесоха подаръци на децата от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания „Малък групов дом" Стара Загора. Този път посещението бе в Малък групов дом № 1 на ул. „Христо смирненски" № 81.

В навечерието на Нова година четиридесетте деца в петте жилища от семеен тип на Центъра за настаняване получиха подаръци и лакомства. Гьоков и социалистите от неговата партийна организация за пореден път по Коледа, Нова година, Великден и деня на детето поднасят на малчуганите празнични изненади.

„Радостни сме, че празнуваме заедно с малките ни приятели. За мен и моята организация това е чакан празник, убеден съм, че и за децата е така." - сподели Гьоков. „Това е хубав ден свързан с много радостни емоции, с приятели и подаръци. За мен, за моето семейство, за моите приятели от организацията, коледните и новогодишните празници са празници на надеждата и вярата в доброто бъдеще, затова и с убеждението, че всяко дете заслужава подарък и да бъде щастливо, подехме преди пет години тези инициативи, с които изразяваме нашата съпричастност и солидарност към една от най-ощетените групи в обществото ни. Това ни носи удовлетворение, особено след разговорите с децата и когато виждаме радостта грейнала по лицата на децата." каза депутата.

Социалистите от основната партийна организация „Център" поздравиха персонала за усилията, грижите и възпитанието към децата. Домуващите от малкия групов дом разказаха своите истории и поздравиха своите приятели с песни, танци и сърдечни думи на благодарност. Заедно си пожелаха здрава, мирна и щастлива година.

Социалистите са уверени, че с тези празнични срещи допринасят за това, децата да се чувстват щастливи и обичани, да се чувстват по-уверени в себе си и за своето бъдеще.