Интензивен пътен трафик се очаква следобед
Секция: Автомобили
01 Януари 2019 09:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Интензивен пътен трафик се очаква следобед

/КРОСС/ Много интензивен трафик се очаква в следобедните часове, предупреждават от Пътна полиция. Началникът на звеното Росен Рапчев предупреди, че заради множеството ремонти на автомагистрала „Хемус" там също е създадена специална организация на движението, особено около тунелите.

„Имаме екипи, които да спрат и да образуват тази тапа малко преди тунела. Знаете, че имахме негативен случай да остават в тунела граждани дълго време. Това е причината преди тунела да се извършва допълнително забавяне на трафика, за да не се образува колона в самия тунел", каза Росен Рапчев.

На входовете и изходите на всички големи градове ще има специална организация на движението. Главен инспектор Любомир Костадинов от столичната пътна полиция предупреди къде се очакват най-сериозните проблеми на входовете на София.

„Това ще бъдат Горубляне-Околовръстното, КПП-то подхода към „Младост" и самият „Павел Красов" и „Цариградско шосе". Очакваме проблем да ни създаде и магистрала „Люлин", но най-вече в подхода от Перник към София, каза той.